Image

Ексклузивен застапник на KESO® во Македонија

Image

Швајцарска традиција светски успех

КЕСО, со над 400 патенти и деловни партнери во 25 држави уште од 1963 година ја потврдува својата иновативност и компетентност. Цилиндрите КЕСО се заштитени во целиот свет. Произведени се во Рихтерсвил, крај Циришкото езеро, а се рангираат меѓу најбезбедните и најдобрите производи во областа на целосните
системи за заклучување.

Image

КЕЅО 8000 02 цилиндрите важат за најбезбедни цилиндри на светот.Производите ги исполнуваат строгите УсЈЅ нормативи и се сертифицирани во согласност со ЕН 1303. Заштитени се од кршење, извлекување и дупчење.
Цилиндрите се обезбедени против провала, а копија од клучевите може да се направи само со помош на вашата
безбедносна картичка.

СЛОБОДА значи да бидеш безбеден

Заштита од копирање

Заштита од извлекување

Заштита од дупчење

Заштита од кршење

VDS bz+

PIV СертификацијаКако швајцарски часовник, цилиндарот КЕЅО 800002 е изработен, колку што е можно, најпрецизно и најквалитетно. На тој начин обезбедува највисока стапка на заштита од провала и сигурна употреба.
Благодарение на патентот, кој важи до 2034 година и функционалната регистрација на дизајнот до 2044 година системот КЕЅО е сигурна инвестиција за иднината.


Image
Image

  • Изработка на клучеви
  • Продажба и поправка на брави за: врати, ормари, бироа, каси, сефови, банкомати
  • Продажба на: птт сандачиња, сигурносни брави, сигурносни катанци, касети за пари и клучеви
  • Изработка на натписи
  • Отворање на заклучени каси, сефови и банкомати
  • Сервис на веќе монтирани брави и каси

Мобилен: 072 233 554

Контакт за дополнителни информацииза KESO

контакт