Контакт Продажен Салон

Контакт Online

  РАБОТНО ВРЕМЕ

  Понеделник - Петок : 09.00 - 17.00
  Сабота : 09.00 - 14.00
  Недела : Затворено

  ЛОКАЦИЈА

  Јордан Мијалков бр. 3 Скопје
  Македонија

  Тел : +389 2 238 544
  Мобилен: 072 233 554
  Имеил:info@klucarbaze.mk