Клучар - Гравер Баже НУДИ

 • Најсовремена цилиндрична влошка

  KESO e бренд со над 400 патенти и деловни партнери во 25 држави во светот, својата иновативност и компетентност ја потврдува уште од 1963 година.

 • Врвна безбедност

  гарантирано функционирање и прецизна изработка според највисоките меѓународни технолошки стандарди се гаранција за долгогодишно работење и ефикасна заштита.

 • KESO 8000 Omega клучеви

  На располагање има голем број комбинации, кои се основа на сите KESO системи, овозможена е и надградба, односно интеграција на сите досега развиени системи во новиот KESO Master System.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
Image

Хотелски сефови, мини-барови Електронски брави

Ние нудиме асортиман на производи, специјализирани за безбедност и удобност, специално прилагодени за образовни установи здравствени домови куќи за одмор хотели и угостителство, институционални и административни згради.
 • Најсовременiи електронски брави

  OMNITEC® нуди широк асортиман модели на електронски брави за хотелскиот и угостителскиот сектор со контрола на пристап приспособлива за сите типови објекти. Електронските брави се отвараат со Bluetooth преку мобилниот телефон или со тастатура на самата брава.

 • Врвна безбедност за вашите посетители

  Ви го претставуваме Omnitec Systems® асортиманот на сефови за хотелиерскиот и угостителскиот сектор со широк спектар на опции за прилагодување на потребите на секоја инсталација.

 • Хотелски Мини-барови

  Опсегот на минибарови за угостителство и хотели што ги нуди Omnitec Systems® се разликува главно според користената технологија за ладење: хотелски минибар со апсорпција, минибар со тивок компресор и минибар на хотел со термоапсорпција.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Работно време 9:00 до 17:00ч Понеделник - Петок
Сабота од 9:00 - 14:00ч

Врвна безбедност, гарантирано функционирање и прецизна изработка според највисоките меѓународни технолошки стандарди се гаранција за долгогодишно работење и ефикасна заштита.

072 233 554
02 3 238 544

Гости во емисијата Ја сакам македонија


Професионални УСЛУГИ

Нашата филозофија - ЕДЕН КЛУЧ ГИ ОТВОРА СИТЕ ВРАТИ - не само што ви помага да го поедноставите секој ден, туку ви овозможува целосен надзор на тоа какви овластувања има секој сопственик на клуч и кои врати ги отвора. Гарантираме врвна безбедност, заштита, долг животен век и исклучителна практичност.

 • Mechanic

  Клучеви и брави

  Продажба и поправка на брави

 • Wheel

  Сервисирање

  Сервис на веќе монтирани брави и каси

 • Exhaust Pipe

  Каси и Сефови

  Отварање на заклучени каси, сефови и банкомати

 • заклучени возила

  Возила

  Отварање на заклучени, возила

 • гравер

  Гравирање

  натписи на алуминиум, месинг, плексиглас и пластика

 • сите клучеви

  Клучеви

  Изработка на сите видови на клучеви


Нашата колекција ABUS КАТАНЦИ


ПОГЛЕДАЈ

задоволни клиенти

 • Со полна одговорност можам да кажам дека тие се прекрасно семејство, кое со голем труд и самопрекор успеа да создаде угледен специјализиран дуќан со одлика на голема професионалност и углед каде што секој муштерија е услужен со почит.

  Д-р Андреја Софрониевски
 • Не се разбирам во брави , ама потпишувам со две раце дека Klucar Baze Keso Graver секогаш имал најквалитетна понуда и услуга а се знаеме можеби и 30 години. Мајстор Баже, еснаф човек, ги постави стандардите, а наследниците се исто еснаф луѓе како него.

  Дафина Николовска

 • “Клучар Баже се фирма со традиција и познати се по квалитетните производи што ги продаваат. Цилиндарот Кесо 8000 омега 2 го купивме неодамна и навистина сме задоволјни со бездедноста и леснотијата на користење на цилиндарот. Сертификатите и швајцарското потекло, само ми ја потврдуваат гаранцијата за сигурност.!!!” -Фатмире Ибраим
 • “Честито! Авангарда сте, секогаш нешто најново внесувате во професијата! Се Гордеам со вас!!!”

   

   

  -Елена Ивковска

YoutubeВидеа

contactКонтакт