LocksmithКлучар Бажеsince 1989

Се започна во далечната 1989

Мотото до кое цврсто се држиме : Задоволните клиенти се нашата најдобра реклама и гаранција .

ОБЕЗБЕДЕН СЕРВИС

ОБЕЗБЕДЕН СЕРВИС од стручно лице со лиценца од областа на клучарството издадена од Министерството за Правда на Република Македонија и искуство од 30 години.


Image


Од Почетокот

Традиција

ТРАДИЦИЈА искуство пренесено со генерации. Домаќинско работење со советување и носење на заедничко решение.

Квалитет

Светски познати производи со гаранција и сертификат и долгогодишно присуство на пазарот. Соодветно и стручно монтирани на вашите врати.

Модернизација

МОДЕРНИЗАЦИЈА и пратење на трендовите во областа на машини за изработка на клучеви, сигурносни брави и клучеви и нивна имплементација во секојдневното работење.

нашиот тим

Image
Image

Генерален застапник за Кесо во Македонија

Швајцарска традиција,светски успех КЕСО, со над 400 патенти и деловни партнери во 25 држави уште од 1963 година ја потврдува својата иновативност и компетентност. Цилиндрите КЕСО се заштитени во целиот свет. Произведени се во Рихтерсвил, крај Циришкото езеро, а се рангираат меѓу најбезбедните и најдобрите производи во областа на целосните
системи за заклучување.