LocksmithBravandreqës BazheQë nga 1989

Gjithçka filloi në 1989 e largët

Motoja për të cilën mbahemi fort: Klientët e kënaqur janë reklama dhe garancia jonë më e mirë.

SERVIS I SIGURUAR

SERVIS I SIGURUAR nga persona profesionalë me licencë nga fusha e bravandreqjes të lëshuara nga Ministria e Drejtësisë e Republikës së Maqedonisë dhe përvojë me mbi 30 vite.


Image


Nga fillimi

Traditë

TRADITË dhe përvojë e bartur me gjenerata. Punë familjare me këshillime dhe sjellje të përbashkët të vendimeve.

Cilësi

Produkte të njohura botërisht me garanci dhe certifikatë dhe prezencë afatgjatë në treg.
Montim adekuat dhe profesional të dyerve tuaja.

Modernizim

MODERNIZIM dhe përcjellje e trendeve në fushën e makinave për përpunim çelësash, bravash sigurie dhe çelësa dhe zbatimi i tyre në punën e përditshme.

ynëEkipi

Image
Image

Përfaqësues gjeneral për Keso® në Maqedoni

Traditë zvicerane, sukses botëror i KESO-s, me mbi 400 patenta dhe partnerë afaristë në 25 shtete në botë. Aftësitë inovative dhe kompetencat e saj janë dëshmuar që nga viti 1963. Cilindrat Keso® janë të mbrojtur në tërë botën. Prodhohen në Richterswil, pranë Liqenit të Cyrihut, dhe radhiten ndër produktet më të sigurta dhe më të mira në sferën e sistemeve për mbyllje.