Bravandreqës – Gdhendës “Bazhe” OFRON

 • Tampon bashkëkohor cilindrik

  KESO® është markë me mbi 400 patenta dhe partnerë afaristë në 25 shtete në botë. Aftësitë inovative dhe kompetencat e saj janë dëshmuar që nga viti 1963.

 • Siguri maksimale

  Funksionim i garantuar dhe përpunim preciz sipas standardeve më të larta teknologjike ndërkombëtare janë garanci për punë afatgjate dhe mbrojtje efikase

 • KESO® 8000 Omega çelësa

  Ka në dispozicion një numër të madh kombinimesh, që janë bazë e të gjitha KESO®sistemeve; është i mundur edhe mbindërtimi, gjegjësisht integrimi i të gjithë sistemeve të zhvilluar deri më tash në kuadër të Sistemit KESO®Master.

Kuptoni më tepër

Orari i punës9:00 -17:00 E hënë – E premte
Të shtunën: 9:00 – 14:00

Funksionim i garantuar dhe përpunim preciz sipas standardeve më të larta teknologjike ndërkombëtare janë garanci për punë afatgjate dhe mbrojtje efikase

072 233 554
02 3 238 544

Mysafir në emision E dua Maqedoninë


Shërbime profesionale

Filozofia jonë – NJË ÇELËS I HAP TË GJITHA DYERT – jo vetëm që ju ndihmon ta thjeshtësoni çdo ditë tuajën, por ju mundëson mbikëqyrje të plotë lidhur me atë se çfarë autorizimesh ka secili pronar çelësi dhe cilat dyer i hap. Garantojmë siguri maksimale, mbrojtje, qëndrueshmëri dhe prakticitet të jashtëzakonshëm.

 • Mechanic

  Çelësa dhe brava

  Shitje dhe riparim të bravave

 • Wheel

  Servisim

  Servisim i bravave dhe kasafortave

 • Kasaforta dhe arka

  Kasaforta dhe arka

  Hapje e arkave, kasafortave dhe bankomateve

 • заклучени возила

  Automjete

  Hapje e automjeteve të mbyllura

 • гравер

  Gdhendës

  Mbishkrime në alumin, mesing, pleksi-qelq dhe plastikë

 • сите клучеви

  Çelësa

  Përpunim i të gjithë llojeve të çelësave


Orari i punës

E hënë – E premte: 09.00 - 17.00
Të shtunën: 09.00 - 14.00
Të dielën: Mbyllur

LOKACIONI

Jordan Mijalkov Nr. 3
Shkup
Maqedoni

Shih në hartë

Tel: +389 2 238 544
Mobil: 072 233 554

Klientë të kënaqur

 • Mund të them me përgjegjësi të plotë se ata janë një familje e mrekullueshme, e cila me shumë përpjekje dhe vetëmohim arriti të krijojë një dyqan të specializuar me reputacion me veçori të profesionalizmit dhe reputacionit të madh, ku çdo klient shërbehet me respekt.

  D-r Andrea Sofronieveski
 • Nuk marr vesh nga bravat, mirëpo nënshkruaj me dy duar që Bravandreqësi Baze Keso Graver gjithmonë ka pasur oferta dhe shërbime më cilësore ndërsa njihemi për rreth 30 vite. Mjeshtri Bazhe, njeri esnaf, i vendosi standardet ndërsa trashëgimtarët e tij janë po ashtu njerëz esnaf, si ai vetë

  Dafina Nikolovska

 • "" Çelës-punuesi Bazhe" është një ndërmarrje me traditë e cila është e njohur me prodhimet cilësore të cilat i shesin, cilindrin " Keso 8000 omega 2" e kemi blerë para pak kohësh dhe vërtetë jemi të kënaqur me sigurinë dhe lehtësinë e shfrytëzimit të cilindrit, cerifikatat dhe prejardhja zvicerane , vetëm ma konfirmojnë garancionin për siguri." -Fatmire Ibraim
 • "Urime! Jeni avangardë. Gjithmonë fusni diçka të re në profesionin tuaj. Mburrem me ju!!! "

   

   

  -Elena Ivkovska

YoutubeVideo

contactKontakt