Image

Ексклузивен застапник на KESO® во Македонија

Image

Швајцарска традиција светски успех

КЕСО, со над 400 патенти и деловни партнери во 25 држави уште од 1963 година ја потврдува својата иновативност и компетентност. Цилиндрите КЕСО се заштитени во целиот свет. Произведени се во Рихтерсвил, крај Циришкото езеро, а се рангираат меѓу најбезбедните и најдобрите производи во областа на целосните
системи за заклучување.

Image

КЕЅО 8000 02 цилиндрите важат за најбезбедни цилиндри на светот.Производите ги исполнуваат строгите УсЈЅ нормативи и се сертифицирани во согласност со ЕН 1303. Заштитени се од кршење, извлекување и дупчење.
Цилиндрите се обезбедени против провала, а копија од клучевите може да се направи само со помош на вашата
безбедносна картичка.

СЛОБОДА значи да бидеш безбеден

Image

Модуларен и флексибилен


Цилиндри за секоја потреба

Имаме вистинска должина и правилен модел на цилиндри за речиси секоја врата и секој приватен систем за заклучување.

Брза и лесна надградба

Систем кој не само што брзо се инсталира туку може и флексибилно да се прошири и скрати.

Должина по мерка

Должината на цилиндрите може да се прилагоди на лице место за да одговара на речиси сите дебелини на вратите.

Image

Активна заштита


Заштита од копирање

Самиот патент нуди заштита од нелегални копии на клучеви, без разлика дали копирањето се одвива со конвенционални средства или преку 3D печатење.

Нелегални копии

За да спречите нелегални копии на клучеви, потребна ви е активна заштита од копирање во форма на подвижен елемент на клучот

Image

Безбедносна картица


Цилиндри за секоја потреба

Безбедносната картица ви овозможува правење на дупликат клуч . На овој начин, спречуваме непознати или неовластени лица да направат резервен клуч и да можат да влезат во вашиот имот без ваше одобрување или знаење.

Брза и лесна надградба

Систем кој не само што брзо се инсталира туку може и флексибилно да се прошири и скрати.

Image

Функција за итни случаи


Priority connection или Функција за итни случаи и опасност.

Оваа функција ви овозможува да ја отклучите вратата, дури и ако клучот е вметнат одвнатре.

Image

Контролиран пристап кој обезбедува сигурност


 • Ви здодеа да носите сноп клучеви?
 • Еден клуч отвара повеќе врати, или ограничете кој да влегува во која просторија.
 • Различни овластувања за пристап. Нашите цилиндри за врати се многу погодни ако сакате да поставите систем со приватен клуч со овластувања за пристап до вашиот станбен или деловен имот.

  Заштита од копирање

  Заштита од извлекување

  Заштита од дупчење

  Заштита од кршење

  VDS bz+

  PIV Сертификација  Како швајцарски часовник, цилиндарот КЕЅО 800002 е изработен, колку што е можно, најпрецизно и најквалитетно. На тој начин обезбедува највисока стапка на заштита од провала и сигурна употреба.
  Благодарение на патентот, кој важи до 2034 година и функционалната регистрација на дизајнот до 2044 година системот КЕЅО е сигурна инвестиција за иднината.


  Image
  Image

  • Изработка на клучеви
  • Продажба и поправка на брави за: врати, ормари, бироа, каси, сефови, банкомати
  • Продажба на: птт сандачиња, сигурносни брави, сигурносни катанци, касети за пари и клучеви
  • Изработка на натписи
  • Отворање на заклучени каси, сефови и банкомати
  • Сервис на веќе монтирани брави и каси

  Мобилен: 072 233 554

  Контакт за дополнителни информацииза KESO

  контакт